יציאות מרובות לתינוקת

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

26/12/2014 | 11:13 | מאת: סבתא חרדה

שלו רב, נכדתי בת 6 שבועות.היא יונקת ועד גיל חודש ,אז נשקלה, עלתה בממןצע כ-150 גרם לשבוע.בדרך כלל היא נינוחה. העניין הוא היציאות שלה.מאז שנולדה ועד היום יש לה הרבה מאד יציאות,כל שעה בערך.האם הדבר תקין?האם יש לבדוק את העניין?

תינוקות יונקים יכולים לעשות יציאה בזמן או אחרי כל ארוחה. מספר היציאות כמספר הארוחות וגם יותר יכול להיות תקין. האם בכל פעם יש כמות של צואה בטיטול או שחלק מהיציאות הן רק כתם? כתם קטן יכול לצאת גם עם פליטה של גז. אני מציעה שתפנו לרופא הילדים כדי שיבדוק שמבנה פי הטבעת וגב תחתון תקינים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער