עצירות לתינוק יונק

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

16/01/2014 | 02:01 | מאת: אלינור

בני בן 3 חודשים עוד מעט והוא רק יונק . בחודשיים האחרונים הוא היה נותן צואה רכה כל יום ואפילו כמה פעמים ביום , בחודש האחרון יש לו עצירות ולאחר כמה ימים - עד 10 ימים הוא שוב נותן צואה ואז שוב עצירות . הבטן רכה אך יש לו הרבה גזים ומאוד מסריחים . מה ניתן לעשות ?

שלום אלינור אני מתנצלת אך לא ראיתי עד היום את שאלתך. תינוק יונק יכול לעשות יציאה פעם בשבוע-שבועיים וזה בסדר אם בכל פעם הצואה רכה .עצירות הוא מצב שבו הצואה קשה ובמאמץ ולא די שיש ימים ללא יציאה. אם היציאות רכות לא צריך לעשות שום התערבות ושום "עזרה". מה המצב עכשיו?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער