עצירות תינוקת בת 3 שבועות מתוכם שבועיים בפגייה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

04/09/2013 | 11:42 | מאת: מיה

התינוקת שלי נולדה 1745. בפגייה קיבלה 5 ארוחות חלב שאוב ו 3 סימאלק פגים .ונאמר לנו להתחיל פורמולה רגילה. בבית התחלנו ב 5 ארוחות חלב שאוב ו 3 סימאליק רגיל היו יציאות כל ארוחה אבל היא התפתלה אחרי הסימאליק החלפתי למטרנה. ומאז היא סובלת מעצירות וחוסר נוחות קשה בבטן מה לעשות?

ראשית אשמח למספר פרטים נוספים:האם פגית? מה משקלה היום? באיזו תדירות יש פעולת מעיים?האם היא קשה? כיצד מתנהגת בזמן פעולת מעיים? שינוי בכלכלה למטרנה אקסטרא קאר קומפורט יחד כמובן עם המשך מתן חלב אם יכול לשפר את פעולות המעיים וגם אי שקט.

09/09/2013 | 11:02 | מאת: דלית

אנחנו עברנו אליה לאחר עצירות קשה ביותר (אדוונס) ותוך יומיים השיפור ניכר. היא מאוד קלה לעיכול ונראה שגם פחתו הגזים.

09/09/2013 | 11:35 | מאת: מיה

נולדה בשבוע 35+6. היום היא בת 4 שבועות במשקל 2454 . החלפתי לה לפני מספר ימים לסימאלק קומפורט על דעת עצמי ובאמת ניראה שהחא סובלת פחות אבל עדיין מתפתלת ונהיית אדומה . ב4 ימים האחרונים יש לה יציאות יום כן יום לא יציאה נוזלית וצהובה. ובמשך כול היום יש לה המון גזים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער