עוצר יציאות בן חודשיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

09/07/2013 | 08:28 | מאת: אמא מודאגת

הי בני בן החודשיים לא עשה קקי מאז יום רביעי ( זהו היום השישי ללא יציאה). הוא יונק ומקבל השלמות סימילאק קומפורט מדי פעם אם רוצה עוד. יש לו גזים שבימים האחרונים הפכו בעלי ריח חריף והבטן מעט נפוחה הוא בוכה מהגזים מדי פעם ולפני שיוצאים. הוא נראה מתאמץ ולוחץ אך מלבד הרבה גזים לא יוצא דבר. בדרך כלל עושה קקי מדי 3-4 ימים. בימים האחרונים גם החל לפלוט מעט אחרי כל ארוחה. מלבד זאת הוא חייכן ופעלתן כרגיל. האם ללכת לרופא ומה לבקש שיתן או להמתין? האם תקין כל כך הרבה ימים ללא יציאה? שתיתי מיץ שזיפים ומי פטרוזיליה אך נראה שזה משפיע רק עלי ולא עליו...

אני מתנצלת שעברו כבר מספר ימים מאז שהשאלה נשאלה אך התשובה היא שאם התינוק מרגיש טוב כפי שתארת יש רק להמתין ליציאה ספונטנית ולראות מה יוצא -האם קשה או רכה. מה יצא בינתיים?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער