ריפלוקס לילד בנ חודשיים וחצי דחוף

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

14/04/2013 | 09:04 | מאת: שמרית כהן

שלום בני בניסיונות בערך מיומו הראשון עברנו מסימילאק קונפורט לניוטראמיגן לאחר מיכן לניוטרילון בהמלצת הרופאה בשילוב עם זנטק זה באמת פתר את הבעיה בזמן האוכל ולאחר הוא הפסיק לצרוך אבל בקביעות לאחר שעתיים מגיעים הגזים ושעה בכי עד הארוחה הבאה וכך לאורך כל היום ! ביום שישי האחרון התחלנו לתת לו אינפמיל ar והוא קיבל את זה יפה והיו פחות גזים . החל מהארוחה אתמול ב1:00 בלילה ועד עכשיו סהכ 3 ארוחות בזמן האוכל הוא מקיא הכל בלי ביררה הכנתי עכשיו שוב נוטרילון ar הוא נראה נינוח בזמן האכילה אבל האוכל הזה מתעכל אצלו בצורה מאד כואבת וזה מגיע כל שעתיים אולי 20 הוצאות גזים בבכי עד הארוחה הבאה מה אפשר לעשות הגיוני שאחרי יממה של האכלות באינפמיל הוא מראה סימני דחיה או שאולי מדובר במשהו אחר ? השאלה המרכזית מה האפשריות שלי עכשיו?

14/04/2013 | 14:57 | מאת: שמרית

חשוב לי לציין שהוא סובל מריפלוקס שנבלם יפה מאד עי ניוטרילון ar רק שהעיכול של האוכל הזה כרוך בסבל יומי של עיווטי מעיים וגזים קשים מיד בתום שעתיים אחרי כל ארוחה האם ניתן להישאר עם הפורמולה הזאת ולעזור לו עם העיכול ?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער