פיסורה ועצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

31/03/2013 | 04:32 | מאת: עידן כהן

התחילה לי פיסורה לפני כחודש וחצי , התחלתי לפני 6 ימים לקחת נורמלקס ולא יודע אם יש קשר אבל התחילה לי לפני 4 ימים עצירות (אולי בגלל חג הפסח?) אני כל יום הולך לשירותים פעם-פעמיים אך מרגיש חוסר התרוקנות מלאה, אני מקפיד על שתייה מרובה מאוד , יש לי מספר שאלות: 1. אני לוקח מנה אחת של נורמלקס בוקר , האם לקיחת מנה נוספת תעזור לעצירות ? 2.כל יציאה מלווה במאמץ , המאמץ עלול להחמיר את הפיסורה ?

31/03/2013 | 05:04 | מאת: עידן כהן

שכחתי לציין שאני בן 18.5

איך אתה יודע שיש לך פיסורה?האם יש כאב חד ושורף ביציאה?האם היה דם בניגוב או באסלה? האם היה לך בעבר ואתה מזהה שוב את הפיסורה או שגם נבדקת עי רופא שראה פיסורה? האם היה לך קושי ביציאות בעבר?אם יש פיסורה לרוב היא מעידה על עצירות בעבר. אחרי כל השאלות יש לי גם תשובות: 1. קח מינון גבוה יותר של נורמלקס לפחות 2 מנות של 17 גרם בתוך 240 מל שתיה כל יום ,המתן שבוע ימים ואם עדיין יש חוסר התרוקנות מלאה ויתכן שתצטרך גם לעלות במינון ל3 מנות ביום. היציאה צריכה להיות רכה מספר פעמים ביום במשך חודשיים לפחות כדי שפיסורה תבריא.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער