עצירות בן שלוש

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

11/03/2013 | 13:02 | מאת: אביבה

שלום רב , בני בן 3 החל לאחרונה לתת יציאות גדולות וקשות , אחרי היציאה הראשונה יתר היציאה רכה , יש לציין שמגיל 6 חודשים עד גיל כמעט שנתיים טופל בנורמולקס עקב עצירויות, מה לדעתך ניתן לעשות כדי לרכך את הצואה כדי שלא תהיה גדולה ( זה נראה לי מאוד מכאיב בשביל ילד ) ? תודה מראש

האם אוכל ירקות ופירות? האם החל לאחרונה תהליך של גמילה מטיטול והתחיל להשתמש בשירותים? כנראה שצריך לחזור לטיפול בנורמלקס כדי למנוע החמרה בעצירות.

12/03/2013 | 12:20 | מאת: אביבה

הוא גמול מטיטולים כבר כמעט שנה , אוכל מעט ירקות ופירות. איזה מינון נורמולקס את ממליצה לתת וכמה פעמים ביום?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער