שתיית מים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

26/02/2013 | 11:26 | מאת: דנה

לאחרונה לביתי בת ה6 יש עצירות, היא מתלוננת על כאבים וכשלקחתי אותה לרופא הוא אמר שכרגע עדיף לנסות דברים טבעיים כמו אפילו מים. עכשיו התחלתי לעודד את הילדה לגשת עצמאית למתקן סמייל שיש לנו בבית שהוא גם נגיש יותר לילדים והיא התחילה לשתות יותר והכאבים והעצירות קצת השתחררו. האם זה בעצם פשוט לא מספיק מים או שזה משהו אחר?

שתית מים בכמות מספקת חשובה לגוף באופן כללי אך היא אינה יכולה לפתור בעיה של עצירות משמעותית.אשמח לענות בצורה מפורטת יותר לאחר שאדע יותר פרטים על העצירות:כמה זמן נמשכת?כמה יציאות יש בשבוע?גושים קשים?גולות?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער