עצירות לתינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

25/07/2010 | 09:37 | מאת: ronen

הילד שלי בן שנה , היציאות שלו קשות מאוד וגדולות מאוד כך שהוא צריך עזרה כל פעם שהוא שיש לו יציאה . אני נותן לו נורמלקס וזה עוזר לו . השאלה האם ניתן לתת את זה באופן קבוע ? האם אני צריך לערב רופא מומחה או שזה יעבור עם הזמן ?

למה הכוונה "צריך עזרה בכל פעם שיש לו יציאה"?לילד שיש לו יציאות קשות וגדולות נותנים נורמלקס יום יום תקופה של מספר חודשים רצופים או יותר לפי הצורך.לא להפסיק אחרי שיש לו יציאה רכה מספר ימים.המינון הנכון הוא 10 גרם בתוך 150 מל של שתיה.אם לאחר שבוע ימים היציאה רכה מדי ויש שלשול להפחית את המינון במעט. עם הזמן הוא יפסיק להתאפק.אני חושבת שזה רעיון טוב להפנות לגסטרואנטרולוגיה ילדים כדי ללוות את הטיפול-כמו כן ממליצה לעשות בגיקות דם לתפקובי בלוטת התריס ונוגדנים לצליאק.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער