קקי "זיתים" אצלל בת שנתיים.

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

30/01/2013 | 04:22 | מאת: איילת

שלום רב.ביתי בת שנתיים.מבחינה ריגשית מאושרת מאד.מתפתחת יפה.מזה זמן רב מאד הבחנתי שהיציאות שלה,אמנם מדי יום מטילה בין 1-2 פעמים,אולם הן נוקשות ממש כמו "זיתים".האם זו עצירות?אגב,לא מלווה בכאב אלא מאמץ מסוים.מבחינת הכלכלה-אוכלת יפה מאד כולל תחליפי חלב.אך,לצערי מתנגדת נחרצות לפירות-ירקות!מה לעשות?

המצב המתואר יכול להתפתח לעצירות אם יהיה כאב ביציאה או שתהיה יציאה גושית פעם ב3-4 ימים בלל התאפקות. היציאה קשה קרוב לוודאי בשל סירוב לאכול ירקות ופירות. אולי תואהב לשתות מיץ תפוחים או שזיפים? נסי לרכך יציאה על ידי תוספת פרוביוטיקה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער