המשך להודעה קודמת בת 9 חודשים ופגלקס

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

31/12/2012 | 14:38 | מאת: כרמילה

בת 9 חודשים בהמשך להודעה הקודמת ניזונה משלוש ארוחות מוצקים ומהנקה פעמיים ביום אנחנו רוצים עלבור לפורמולת לב פעמיים ביום במקום ההנקה מה מומלץ? האם על בסיס סויה? חלב? או שעדיף להימנע מזה לאור מצבה? וברמת המוצקים מה מומלץ ועוזר לעיכול מלבד עגבניות(שעושות לה כיווצי מעיים נוראיים) האם שומר זה טוב?

מטרנה אקסטרא קאר או נוטרילון מכילות סיבים עדנים מסיסים ויכולים להיות מתאימים לעצירות. להערכתי אין בעיה עם חלבון חלב כי העצירות החלה בתוספת מזון מוצק. כל ירק ופי טובים בעיקר תפוח ושזיף.לא ידוע לי על סגולותיו של השומר לעצירות.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער