פחד מאסלה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

16/12/2012 | 11:55 | מאת: ציפי

שלום רב, בני בן 5.4 עולה לכיתה א' בשנה הבאה אך עדיין לא עושה צרכיו בשרותים.ניסינו הכל והיינו אצל הרבה מומחים לא עזר כלום. מקבל נורמלקס כבר שנים יש יציאות אך ורק בתחתונים לא מוכן לשבת על האסלה. אנחנו כבר מיואשים ולא יודעים מה לעשות?

17/12/2012 | 13:31 | מאת: ציפי

למה לא מתייחסים לשאלתי?

כאשר ילד בן 5 שנים לא מוכן לשבת על האסלה יש כנראה סיבה התנהגותית או רגשית. יתכן שתהליך הגמילה לא עבר בהצלחה. מתי נגמל מטיטול? כיצד התנהג ? האם הסכים אי פעם לשבת על האסלה ואחר כך קרה משהו שהרתיע אותו כמו יציאות קשות מלוות כאב? או שמא סרב לשתף פעולה עם הגמילה ומהתחלה לא רצה לשבת על האסלה? אם אדע יותר פרטים אוכל לכוון יותר טוב אך נראה לי שרצוי להעזר גם ביעוץ פסיכולוגי

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער