תודה רבה רבה,

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

15/07/2010 | 20:18 | מאת: רביד

ד"ר צנגן צילי תודה מקרב לב על העצה שלך שעזרה לי מאד, להזכירך הבן שלי יוצר לעצמו את העצירויות וייעצת לי לתת לו נורמלקס (בן שנתיים וחצי) לא הכרתי את התרופה הזו עד שכתבתי לך ואחרי שנתיים של סבל גם של הילד וגם שלי בגלל עצירויות חוזרות הילד היום חופשי ומאושר, היציאות תקינות ובקרוב נתחיל גמילה!!!! באמת תודה רבה על הסבלנות, את עושה נפלאות, תמשיכי כך, הישר כח רביד

זה משמח אותי.תודה.חשוב מאד להמשיך לתת נורמלקס באופן קבוע במשך כל תקופת הגמילה כי היא תקופה רגישה ואז העצירות עלולה לחזור.את הפסקת הטיפול יש לעשות לאט ובהדרגה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער