עצירות עזרה דחופהה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

09/09/2012 | 21:29 | מאת: עינת

שלום קוראים לי עינת אני סובלת מעצירות שהתחילה מלפני שבוע וחצי בערך. אני לא יודעת מה לעשות ניסיתי כל כל הרבה שיטות טבעיות וזה לא עוזר לי הבטן שלי נפוחה וכואב לי להיכנס לשרותים אם אני כבר נכנסתי לשרותים זה במאמץ ולא תמיד יש "תוצאה" בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות ההורים שלי לא מוכנים לקנות לי חומר כימי לבעיה.

קשה להמליץ על טיפול כאשר ידועים כל כך מעט פרטים.בת כמה את? איזה שיטות טבעיות ניסית?אני ממליצה שתפני לרופאה המשפחה או רופאת הילדים לטיפול.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער