עצירות פתאומית ילדה בת 3

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

04/09/2012 | 07:46 | מאת: מירי

שלום ד"ר, בתי בת 3 שנים וחודשיים, עד היום ללא בעיות מיוחדות, תמיד היה לה לפחות יציאה אחת ביום. מזה 4 ימים אין לה אף יציאה. שבוע שעבר היינו אצל חברים, היא אכלה שקדים ומבלי שאשים לב לקחה שקד שלם גדול ואותו בלעה בטעות (החליק לה כשדיברה- השקד היה טבול במים ולכן מחליק), אני ממש נלחצתי, אך היא לא התלוננה על כלום, נתתי לה מים לשתות ולאכול איזה לחם. אבל ממש לא התלוננה על כלום. אחרי המקרה הזה ביומיים הראשונים היו לה יציאות כרגיל, אחת ביום הראשון ושתי יציאות ביום השני ומאז אף יציאה (כבר 4 ימים ללא יציאות). האם יש קשר בין שני המקרים? מה קורה כאשר ילד בולע שקד גדול? אם יש קשר מה עליי לעשות עכשיו? ואם אין קשר גם אשמח לדעת מה לעשות? תודה רבה רבה על העזרה, מירי

שלום עברו כבר מספר ימים מאז השאלה .האם יש יציאות? לא צפוי ששקד יגרום לחסימת מעיים ובעקבות זאת לעצירות.גופים זרים גדולים יותר עוברים בדרך כלל לאורך המעיים ויוצאים בצואה .

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער