קושי רב בעשיית צרכים תינוקת בת שבועיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

08/06/2012 | 10:02 | מאת: תמר

שלום רב, בתי בת שבועיים וכבר מההתחלה היציאות שלה היו קשות מאוד ויצאו בצורה של עיגולים עיגולים (ממש כמו של עיזים), מבחינת כמות היציאות הן בסדר, כל האכלה והחלפה יש לה יציאה, אך אני רואה כי היא מתאמצת מאוד ולאחרונה זה גם מתחיל להפריע לה, כואב לה מאוד, והיא ממש בוכה כשהיא מתאמצת... יש לציין כי היא אוכלת רק מטרנה ואינה יונקת. איך אפשר להקל עליה את היציאות? הן אמורות להיות קשות כאלה-ממש עיגולים? תודה רבה,

ממליצה להחליף את התמ"ל ,לנסות לפחות לשבוע -שבועיים יש סיכוי שהיציאות ישתפרו.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער