ילד בן שנה עושה קקי פעם ביומיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

03/06/2012 | 20:42 | מאת: שלי

שלום, בני בן שנה וחודש עושה קקי פעם ביומיים לפעמים אפילו פעם בשלושה ימים. הקקי יוצא רך ודי הרבה. אני לא מבחינה שזה מפריע לו, לפעמים משהק ומסתובב עם בטן מלאה. הוא אלרגי לחלב לכן מקבל שלושה בקבוקים של סימילאק צמחי ושאר הארוחות מוצקים למינהם. האם הדבר תקין? תודה, שלי

רוב הילדים בגיל שנה עושים יציאה אחת כל יום.אולם גם 3 יציאות בשבוע נחשב תקין כל עוד היציאה רכה בכמות טובה וללא כאב כפי שאת מתארת.אולם את מתארת "בטן מלאה" כלומר בטן תפוחה אם אני מבינה נכון.אני מציעה לבדוק נוגדנים לצליאק ותפקודי בלוטת התריס.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער