שינוי בתדירות יציאות - תינוקת בת 3 חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

29/05/2012 | 13:19 | מאת: לימור

שלום רב בתי בת ה-3 חודשים ניזונה מחלב אם בלבד (חלב שאוב, איננה יונקת). עד לפני מספר ימים הייתה נותנת צואה כמעט אחרי כל ארוחה ולפחות 3-4 פעמים ביום. בימים האחרונים נותנת רק יציאה ביום . יצויין כי הכמות גדולה יותר אך המרקם והצבע נותרו כמו לפני (צבע חרדל, צואה נוזלית עם גרגירים קטנים). אינני רואה כי היא מתקשה או סובלת. האם תקין או שמא יש מקום לחשש? תודה, לימור

התאור של היציאה מתאים ליציאה רגילה של תינוקות יונקים.גם פעם ביום זה נורמלי .גם אם אין יציאה כל יום לתינוק הניזון מחלב אם אך בל פעם שיש יציאה היא נראית כמו שתארת-גם זה נורמלי.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער