הסנהדרין חולון 43 דירה 9

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

06/03/2012 | 09:54 | מאת: סוזנה

ד"ק צילי יש לי עוד שאלה בנושא, רופת ילדים אמרה שיכול להיות שבני רגיש לחלבון פרה ולכן מפתח עצירויות, רציתי לציין שהיה לו רפלוקס כשהיה יותר קטן והעצירות התחילה מגיל 4 חודשים , ומאוד קשה היה לו לעכל יוגרט שנתתי לו בהדרגה וכמובן הפסקתי בגלל שבכה עקב כעבי בטן, עכשין הוא ניזון מנוטרילון של טבע, הוא מאוד אוהב אותה, האם באמת עצירות יכולה להעיד על רגישות לחללבון פרה והאם כדי לנסות לעבור בהדרגה לאיזומיל של סימלק

האם כשהיה רפלוקס אכל אנפמיל AR או תמל מוסמך עם קורנפלור? לפעמים זה יכול לגרום לעצירות. סיבות תזונתיות נוספות לעצירות יכול להיות חשיפה לטעימות של מזון חדש וגם חשיפה למוצרי חלב.אך חלב זוהי רק אפשרות אחת בין מספר אפשרויות .אפשר להתחיל נורמלקס.ואפשר גם לנסות איזומיל.את יכולה לבחור.

12/03/2012 | 10:50 | מאת: סוזנה

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער