שמן זית בבוקר על בטן ריקה לילד בן 4

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

28/02/2012 | 02:55 | מאת: רוני

שלום רב! לילד שלי בן 4 יש עצירות. קראתי שכף שמן זית בבוקר על בטן ריקה יכולה להקל. נראה לי שזה עוזר. יכול להיות שזה לא בריא לקחת כף שמן זית בבוקר על בטן ריקה? תודה

שמן זית הוא מזון שנספג במערכת העיכול העליונה ואינו מגיע למעי הגס כך שאינו יכול לרכך את הצואה.אין להמלצה זו סימוכין רפואיים אך גם אני מכירה אדם מבוגר ששותה שמן זית בבוקר ומעיד שמאז יש לו יציאה סדירה כל יום...בכל אופן לילדים זה לא אסור אך גם לא מומלץ.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער