עצירות אצל תינוקת בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

16/01/2012 | 08:34 | מאת: ג'ני

שלום רב, בתי היא בת 7.5 חודשים. מזה 4 ימים לא היו לה יציעות. היא מניקה ואוכלת כל יום כוס פירות וכוס ירקות. כמו כן פעם ביום מקבלת מטרנה. איך אני יכולה לעזור לה. נראה כי זה ממש מתריד אותה.

16/01/2012 | 11:09 | מאת: אמא ל- 4

תני לה גרבר שזיפים, לשתות משקה של מיצוי שזיפים (יש במגה- תמיד טוב שיהיה בבית), הימנעי מבננות, תפוחי אדמה, גרדי עגבניה והוסיפי לירקות.

מחית שזיפים מיץ שזיפים גם מיץ תפוחים יכולים לשפר יציאה.עגבניה מגוררת ושמן קנולה לא עוזרים ליציאה.אם עדיין יש עצירות אפשר לתת סירופ אבילק 2.5 מל פעמיים ביום למשך שבועיים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער