עצירות לתינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

28/12/2011 | 21:46 | מאת: עינת ש

ביתי נולדה לפני חודשיים בדיוק וכבר מזה שלושה שבועות שהיא לא מצליחה לעשות קקי לבד אלא רק בעזרתי עם מדחום ווזלין (בעצת מוקד אחיות לאחר שבוע) רופאת הילדים אמרה שלא טוב להרגיל את הילדה ?לעזרה? בעשיית צרכים ושצריך לעשות עיסוי בבטן התחתונה ולקפל רגליים וזה לא ממש עוזר היא עדיין נאבקת לעשות קקי בוכה בכל פעם ולא רגועה ויש לה הרבה גזים שומעים. חשוב לציין שאני מניקה אותה ומשלבת מטרנה ( התחלתי עם סימילאק והחלפתי) והיא פולטת המון פעמים ובכמויות ( בהשוואה לבני הראשון בן שנתיים וחצי כבר) מה עליי לעשות?! הייתכן שתינוקת בת חודשיים לא יכולה לעשות קקי לבד כבר כמעט חודש ואין מה לעשות??!

האם במשך החודש האחרון לא היתה יציאה ללא גירוי שלך?ולאחר שעשית גירוי עם מדחום ווזלין מה היתה צורת היציאה-רכה או כדורים קשים או כמו משחה משפורפרת? מתי היתה יציאה אחרונה?אכן גירוי ליציאה בפי הטבעת אינו מומלץ. התשובות לשאלות חשובות להמשך היעוץ. אני ממליצה להפסיק מטרנה חלבית ולעבור לתוספות של נוטרמיגן-מזון מפורק, כי יש תינוקות שחלב יכול לגרום להם לעצירות

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער