יציאות בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

15/12/2011 | 17:38 | מאת: גלי

שלום. לאחרונה בתי בת ה-7 חודשים החלה להגביר ביציאות ביום. בעבר הייתה עושה פעם אחת עד פעמיים. כיום בממוצע 6 פעמים ביום, לפעמים בקצב של פחות משעה בין היציאות. האם תקין? לפני כחודש החלה באכילת מזון מוצק (אוכלת בבוקר עגבניה, טחינה ולחם. בצהרים מרק (בטטה, גזר דלעת ותפוא), פירות (אגס, תפוח ובננה) ובערב אבוקדו וביצה)) היא אוכלת כיום בעקבות המעבר לארוחות המוצקות 2-3 בקבוקים שהם בעיקר ביקיצה, לפני השינה ובאמצע הלילה (בסביבות אחת בלילה). ניזונה ממטרנה אקסטרא קייר 2. אשמח לעזרתך תודה גלי

יתכן שריבוי היציאות קשור לשינויים במזון.בכל אופן אם פרט לכך אין שום תסמינים אחרים זה לא נראה כמו בעיה רפואית. אולי לשלוח בדיקות צואה.תתיעצי גם עם רופא מטפל.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער