עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

16/11/2011 | 00:18 | מאת: יסמין

היי ביתי בת חדוש וחצי ואני חושבת שהיא סבלות מעצירות זה התחל לפני שבועים בהתחל רק גזים והיו יצאות 2 ביום הכול היה רגיל ימים אחרנים התחלתי לתת לה נגד גזים גרפווטר ואז התחל היא התחל לבכות הרבה ללא הפסקה ורק מתעמצת רק אחרי ימים היות יצאה שהיא נזלת אם כדורים קטנים ואחרי כך עוד הפעם היא סבלות מה לעושת?זה עיצורת?

יציאה בצורת כדורים קטנים במאמץ עם הפסקה של מספר ימים בין יציאה ליציאה זו עצירות. ממליצה להפסיק גרפוואטר ולפנות לרופא הילדים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער