האם צריך לראות רופא?

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

06/11/2011 | 21:26 | מאת: עינת

מזה שבועיים שביתי משלשלת פעם ביום פחות או יותר (ממש שלשול מיימי סליחה על התיאור..). יש לה בסביבות 3 יציאות ביום כאשר האחרות די נורמליות. האם זה מעיד על בעיה עם אוכל מסויים או על איזשהו טפיל? אני גם חושבת שהתאבון שלה מוגבר בימים אלה. תודה

06/11/2011 | 21:50 | מאת: עינת

שכחתי לציין שהיא בת שנה וחודש.

שלשול מימי פעם ביום לסרוגין עם יציאה תקינה בדרך כלל לא סימן למחלה.יתכן שזה קשור לחשיפה למגוון של מזונות חדשים.גם תאבון מוגבר הוא סימן לבריאות.האם שותה שתיה מתוקה בכמות גדולה?גם זה יכול לגרום ליציאות רכות. בכל אופן קיים גם סיכוי קטן שיש סיבה זיהומית כמו וירוס או טפיל ואם הולכת לפעוטון רצוי לשלוח בדיקת צואה לתרבית ופרזיטים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער