כאב בפי הטבעת לתינוק בזמן יציאה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

02/10/2011 | 12:40 | מאת: לילך

ביתי בת 3 שבועות משקלה 3700 לאחר זיהוי לאלרגיה לחלב הוחלף לה האוכל לנוטרמיגן לאחר. בזמן היציאות ביתי מתפטלת מכאב ועושה קולות של כאב רב בפי הטבעת שלה מופיעים פצעים קטנים אדומים שלפעמים מרוב מאמץ יוצא מהם דם כל ארוחה נגרמת לה פעילות מעיים שתינוקת ממש סובלת רק לאחר שטיפה במים חמים ולחיצות עם הרגלים לכיוון הבטן הילדה מצליחה לשחרר את הצואה מה עושים בכדי להקל עליה אשמח לתשובה לילך

אני מבקשת תשובות למספר שאלות: 1.כמה זמן אכלה מזון תינוקות על בסיס חלב? 2.מה היו התופעות האלרגיות שהופיעו? 3.איך היו היציאות עם מזון חלבי? 4.כמה זמן אוכלת נוטרמיגן?

03/10/2011 | 14:10 | מאת: לילך

ד"ר צנגן בהמשך לשאלותיך ביתי אכלה במשך 4 ימים מזון על בסיס חלב התגובה האלרגית התבטאה בכך שכל הגוף שלה התמלא בפריחה אדומה צפופה שנראתה כמו כבייה שמתפשטת לה על הגוף היציאות שלה עם המזון החלבי היו כל ארוחה וגם בין הארוחות נוזליות מאוד כמו שילשול את הנוטרמיגן היא אוכלת כבר שבועיים לאחר התיעצות עם רופא. אשמח לתשובה לילך

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער