צואה ירוקה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

22/09/2011 | 09:29 | מאת: עדי

שלום רב, תינוק בן 4 חודשים הסובל מריפלוקס שקט ומטופל בלוסק. הוחלף תמ?ל מאינפמיל לאופטימיל ומאז ההחלפה כבר למשך שבוע צואה ירוקה זית כהה במרקם משחתי ובעלת ריח מסריח במיוחד. יש לציין כי אוכל יחסית בסדר גמור ולא נראה כי סובל מכאבי בטן. את הברזל התחלתי לתת לו רק עכשיו כך שצבע הצואה לא נגרם ממתן הברזל. האם הצבע תקין? האם כדי להחליף לתמ?ל אחר? אודה לתשובתך

אין משמעות לצבע של הצואה אם אין בצואה דם או ריר והתינוק רגוע ועולה במשקל.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער