שלשול

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

16/08/2011 | 09:50 | מאת: תהילה

שלום דוקטור, הצואה ממש מרובה ,אתמול בשעה אחת החלפתי לה 6 חיתולים,מדובר על יותר מ10 יציאות מימיות יותר לפעמים חתיכות כאלו ,קשה לתאר בדיוק,האמת שהיא שותה המון וויטמיניק,אבל מצד שני הרבה שלשול אז אני מפחדת שתתייבש אז אני נותנת לה מיץ לפעמים מים גם ,היא פשוט יותר שותה מיץ,שלחתי בדיקת צואה לשלול את הוירוס ומה שרשמת,

16/08/2011 | 15:27 | מאת: תהילה

הגיעו תוצאות : ROTA V. ANTIGEN-EIA Rotavirus negative ד"ר אשמח עם תירשמי לי ממש בקצרה מה כדי שתאכל,כדי שזה יעבור לה,אני מבינה שאין חיידק לפי הבדיקה,אנחנו יוצאים לחופש באילת וקצת מפחיד ללכת שהיא עדיין משלשלת בקצב כזה. לא היה לי ברור,רשמת שלא כדי לתת לה הרבה שתייה,מצד שני מפחדת שתתייבש,שמתי לב באמת שהיא שותה המון ויטמינציק גם אבטיח בכלל פירות,הורדתי כרגע מעדנים ,להוריד מטרנה?כי היא אוכלת רק בוקר ולפני שינה,תודה רבה,

להפחית שתייה לסך הכל 500 מל ביום לתת שליש בקבוק בכל פעם מים או ויטמינציק.לא יותר.אוכל תני לגמרי רגיל ללא הגבלה.אם היא מרגישה טוב אין חום אין הקאה ותאבון רגיל סימן שזו לא מחלה זיהומית והיא לא תתיבש.תנסי לפחות 2-3 ימים.לאכול הרבה אורז ובננות.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער