עצירות?

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

08/08/2011 | 21:52 | מאת: גלי

שלום. בתי בת שלושה חודשים. בגיל חודש וחצי החלפנו בעצת הרופא את האוכל מסימילאק למטרנה אקסטרה קייר. מאז ההחלפה יציאה פעם ביום. בשבועיים האחרונים החלה להיות יציאה אחת ליומיים. בימים שבהם אין יציאה, יש ירידה של ארוחה אחת לפחות. ישנה עלייה במשקל, נכון לשבוע שעבר. (שוקלת 6280 גר). האם יש ממה לדאוג? האם מדובר בעצירות? מה ניתן לעשות עם הירידה באוכל? מבחינת כמויות, אוכלת בממוצע 700 סיסי ביום, האם במשקל כזה זה תקין?. אשמח לעזרה

אם היציאה רכה גם אם יש יציאה פעם ביומיים זה בסדר.לגבי האוכל -לא ככ חשוב כמה מל אוכלת כל יום חשובה העליה במשקל.בגיל 3 חודשים המשקל שלה בסדר.צריך לשקול שוב בגיל 4 חודשים.מה משקל הלידה?

11/08/2011 | 23:36 | מאת: גלי

תודה על תגובתך המהירה :) משקל הלידה שלה היה 3165 גרם. האם אין בעיה עם זה שיש ירידה בכמעט ארוחה ביום בימים שאין בהן יציאה? או שרק העלייה בשמקל היא החשובה? האם עליי לשקול אותה יותר? או להמשיך בפעם החודש? תודה על העזרה

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער