א בי סי דופילוס

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

08/08/2011 | 12:31 | מאת: נט

שלום מאיזה גיל ניתן לתת את התוסף א בי סי דופילוס? האם כדאי ? האם יכול לגרום למחלה? בתודה מראש

08/08/2011 | 21:56 | מאת: שירן

אני נתתי לילדה שלי מגיל שבועיים, אחרי שהתייעצתי עם רופאת ילדים ומספר רוקחים. יש גם ביו-גאיה שנותנים אותו בטיפות גם לתינוקות קטנים מאוד. עבר שבוע וחצי.. לא רואה בינתיים ניסים ופלאות כפי שהבטיחו לי.. כנראה הכל עניין של זמן עד שמערכת העיכול מתחילה לתפקד כמו שצריך.

חברת סולגר מתירה שימוש בא בי סי דופילוס לתינוקות מגיל חודש פרוביוטיקה ביו גאיה מאושרת בארץ לשימוש מגיל 6 חודשים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער