תינוקת בת 10 ימים בלי יציאה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

29/07/2011 | 08:58 | מאת: מיכל

שלום רב, בתי בת ה-10 ימים אוכלת מטרנה מיום היוולדה. עד אתמול אכלה סדיר והיו יציאות סדירות. מאתמול, קרוב ל-24 שעות לא היתה יציאה. התינוקת רגועה ללא סימנים של כאבי בטן. האם נורמלי? כמה זמן רצוי להמתין ליציאה לפני פניה לרופא? האם מותר לנסות לגרות את פי הטבעת ע"מ לעודד יציאה?

29/07/2011 | 13:42 | מאת: מיכל

עידכון: היתה יציאה אחת, ומאז נראה כי היא מאוד מתאמצת, מאדימה ובוכה אך לא יוצא כלום... איך אפשר לסייע..?? נקרע הלב..

30/07/2011 | 12:33 | מאת: מיכל

האם ניתן לתת לתינוקת בת 11 ימים אוסידופילוס..?? מאחר והיציאה שלה קשה והיא מתאמצת ובוכה כשהיא עושה ולכן מספר היציאות פחתו משמעותית.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער