עצירות לילדה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

15/07/2011 | 10:16 | מאת: יהודית

שלום רב , בתי בת השנתיים סובלת מיום הולדתה מעצירות. מגיע למצבים שהיא נעמדת ובוכה עד שיוצא. ברצוני לדעת מהי הסיבה לתופעה זו , האם זה מצביע על בעיה כלשהי במערכת העיכול וכיצד ניתן לסייע לילדה כדי שלא תסבול ? תודה מראש

כדי שאוכל לענות לשאלה אני צריכה תשובות למספר שאלות:חשוב מאד להגדיר "מיום הולדתה".האם היתה יציאה ביממה ראשונה לחיים?האם היו יציאות רגילות בשבוע ראשון?בחודש ראשון? אם עצירות החלה בשבועות ראשונים לחיים אך לאחר הפסקת הנקה? וכאשר כעת עושה יציאה בבכי איך נראית היציאה? גוש גדול וקשה? כמה פעמים בשבוע יש יציאה? האם גדילה תקינה ?התפתחות תקינה?מה עשיתם בינתיים מאז החלה העצירות?

22/07/2011 | 09:12 | מאת: יהודית

העצירות החלה מיום שהתחילה לאכול מוצק, (מגיל 4 חודשים), היצאיה בדרך- כלל גוש גדול וקשה, היא עושה קקי אחת ליומיים. הילדה שוקלת 13 קילו , והיא בת שנתיים וחמישה חודשים. בטיפת חלב אמרו שההתפתחות תקינה , והיא באחוזון העשירי לפי המשקל ובאחוזון ה90 בגובה, עד כה ניסינו את נרות השמן שמחדירים לפי הטבעת (זה מה שהמליץ הרופא)

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער