עצירות לתינוקת עם ריפלוקס

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

05/07/2011 | 22:45 | מאת: נטלי

שלום רב, ביתי בת 4 חודשים סובלת מריפלוקס אוכלת "נאוקט" וכל ארוכה אני מסמיכה עם דיסת קונפלור היציאות שלה מאוד קשות אינה מצליחה לעשות קקי אלה עם כן אני עוזרת לה עם לחיצות על הבטן ע"י הרגליים פעם בשלושה ימים. מה ניתן לעשות בנידון? היא ניראת לי מאוד סובל במיוחד בזמן האוכל היא מטתפטלת בוכה ברמה שמסרבת לאכול.

09/07/2011 | 00:14 | מאת: נטלי

האם מותר לתת שזיף - גרבר לתינוקת עם ריפלוקס שמטופלת בתרופה.

מספר שאלות גם לי אליכם:האם אוכלת נאוקייט רק בגלל הרפלוקס או יש גם רגישות לחלב? באיזה משקל נולדה ומה משקלה הנוכחי? האם מטופלת גם בתרופה או שהנאוקייט הוא התרופה? אני מציעה קודם להפסיק תוספת קורנפלור כי הקורנפלור גורם לעצירות.אם עולה טוב במשקל למרות הפליטות צריך להיות סבלניים ולהמתין עוד מספר חודשים שתגדל ותתפתח ותאכל אוכל מוצק בישיבה ואז הרפלוקס פוחת.יכולה לקבל טעימות של גרבר שזיף בכמות קטנה אך לא בטוח שזה יעזור לשפר את היציאות.אפשר לתת סירופ אבילק 2.5 מל פעם ביום לריכוך היציאה.הכל בתאום עם רופא/ת הילדים .

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער