שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

02/06/2010 | 13:21 | מאת: סיגל

בני בן שנתיים סובל מעצירות, אולי כתוצאה מהיפוטוניה. כאשר רכשתי לראשונה את נורמלקס לא הופיע על גבי האריזה מינון לילדים אלא רק המינון למבוגרים 17 גרם. וזה המינון שנתתי לו. האם זה בעייתי? ניסיתי להוריד את הכמות לפי המומלץ לילדים אבל זה לא מספיק לו. האם זה בעייתי לתת לו כמות כזו? תודה על העזרה.

אם מתן נורמלקס 17 גרם בתוך כוס מיץ גורם ליציאה סדירה כל יום לא רכה מדי לא שלשול, ומינון נמוך יותר אינו מספיק ליציאה כל יום אז 17 גרם זה המינון שמתאים לו.זה אינו מינון מוגזם.

03/06/2010 | 08:40 | מאת: סיגל

תודה רבה על התשובה המהירה. יישר כח

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער