עצירות אצל תינוק

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

30/05/2010 | 11:05 | מאת: mp

תינוק בן חדשיים סובל מעצירות.היציאות פעם בשלושה ימים.הוא יונק ומקבל תזונה מבקבוק פעם ביום.ניסיתי לתת מעט מיץ מעגבניה. האם נהגתי נכון?

למה את מתכוונת עצירות?יציאות קשות?או ימים ללא יציאה? תינוק בן חודשיים עם עצירות צריך להבדק על ידי רופא ילדים . מיץ עגבניה או בשר עגבניה מרוסק בבלנדר מהווה אמצעי רווח ברפואה העממית אך לא ברפואה המקצועית.גיל חודשיים צעיר מדי מכדי לתת פירות או ירקות אך מתן עגבניה לא גורם נזק.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער