עצירות לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

30/03/2011 | 10:53 | מאת: לי

הי, בתי בת הארבע מתאפקת ולא הולכת לשירותים כבר תקופה ארוכה. הכל החל כשהתחלנו גמילה מחיתולים (לפני כשנה). בהתחלה היא עשתה רק בתחתונים אבל משגדלה מעט התחלנו "להתעקש" על הליכה לשירותים. כנראה שגרמנו לה לחץ מיותר ועכשיו לא בלבד שהיא לא מוכנה ללכת לשירותים בשביל קקי אלא שהיא גם בתחתונים כבר לא עושה. מתאפקת ימים. ניסינו לתת לה לשבת על סיר, לקרוא לה סיפורים תוך כדי ולהסיח דעתה מהעניין, פרסים והפתעות אבל ללא הואיל. נכון לעכשיו, אחת לכמה ימים אני נותנת לה נר גליצרין כי אני רואה שהיא במצוקה אבל אני צריכה דרך יותר יעילה כדי לנסות לפתור את הבעיה. תודה.

איפה עושה את היציאה לאחר נר גליצרין ?

31/03/2011 | 05:48 | מאת: לי

רצה איתה מיד לשירותים והיא עושה שם, אבל הכל בבכי ובהיסטריה. ממש פחד אמיתי ממשהו.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער