עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

11/03/2011 | 10:38 | מאת: מירי

הבת שלי בת חודש וכבר שלושה ימים אין לה יציאות. היא יונקת ובד"כ הייתה לה יציאה אחת ביום בבוקר. היא סובלת מאוד, מה אפשר לעשות בכדי להקל עליה? אני עושה לה עיסויים וקיפול רגליים לבטן אבל זה לא כלכך עוזר. האם זה קשור למה שאני אוכלת? אם כן מה עדיף לא לאכול?

לתינוקות יונקים יכול להיות תקופות של שבוע ימים ואף יותר ללא יציאה.לא ידוע לי שינוי במזון שאת אוכלת שיכול להשפיע על היציאות של בתך.לא ברור לי למה את מתכוונת כשאת כותבת שהתינוקת סובלת.בכי בערבים בגיל זה שכיח גם בשל "קוליק".אם את מתרשמת שהתינוקת לא מרגישה טוב פני לרופא המטפל.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער