עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

10/03/2011 | 11:07 | מאת: נטעלי

שלום רב, התינוקת שלי בת חודש נולדה בשבוע 35. בהתחלה היו יציאות רגילות אחכ התחילה עצירות והיצאיות היו כמו כדורים קטנים אחכ הסתדר לפעם ביום או יומיים . לפני כיומיים עקב גזים נתנו לה סימיקול שגרם לה בשניה ליצאיה רכה. הפסקנו את הסימיקול כי אין לה גזים ושוב כבר יומיים לא עושה . התינוקת אוכלת מטרנה מה עושים ? בתודה מראש נטעלי

נסי להחליף כלכלה למטרנה אקסטרא קר למשך שבוע ימים ואם יציאות משתפרות תמשיכי במזון זה.אם לא יהיה שיפור אפשר לנסות כלכלת נוטרמיגן המיועד אמנם לאלרגיה לחלב אך מועיל גם במצב של יציאות קשות בחודשים ראשונים לחיים.

13/03/2011 | 10:50 | מאת: מילי

נתנו אדוונס שגרם לעצירות איומה ועברנו לאקסטרה קר שחוללה פלאים. ממליצה לנסות בחום.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער