בת שנה וחמישה חוד' עם יציאות מאוד קשות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

24/02/2011 | 02:18 | מאת: איזבל

שלום רב, בתי בת השנה וחמישה חוד' סובלת מאוד מיציאות קשות שאף לפעמים פוצעות את פי הטבעת. מהלידה היא ניזונה מסימילאק אדוונס ומדי יום בצהריים היא אוכלת מרק בתקווה שירכך את הצואה אך לשווא. כיצד ניתן לעזור?? שמעתי המלצות על תכשירים כגון- נורמלקס , פג-לטקס וכו' מה דעתך?? מה ההבדל בינהם? מה מומלץ יותר? האם ממכרים?? בתודה רבה מראש

24/02/2011 | 02:28 | מאת: איזבל

בנוסף לתכשירים אודה אם תוכלי לכוון אותי למזון שעשוי גם הוא לרכך ולעזור ביציאות, בתודה רבה

ריכוך יציאה היעיל ביותר הוא על ידי שימוש בנורמלקס או פגלקס.בשני התכשירים החומר הפעיל הוא זהה אך נורמלקס עדיף כי הוא מכיל חומר נקי ללא תוספות וגם חישוב המינון יותר מדויק.אין תופעה של התמכרות.החומר ללא טעם וריח אינו ניספג והוא מתערבב עם התוכן במעי וגורם לספיחה של מים לתוך הצואה וכך מרכך.כאשר הצואה נשארת רכה יותר קל לעשות יציאה אין כאב אין פציעה .הכאב גורם לפעוט להתאפק וההתאפקות גורמת לצואה להתיבש ולהתקשות. כאשר משתמשים בנורמלקס תקופה ארוכה של מספר חודשים והיציאה רכה וללא כאב החרדה פוחתת וההתאפקות פוסקת.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער