למה דווקא עכשיו

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

15/02/2011 | 07:02 | מאת: revi

סוף סוף הגענו למצב בו בננו בן החמש אינו מתאפק והולך באופן עצמאי וברוח טובה לשירותים כל יום ואפילו יותר... והתחיל בגן "לטפטף" לו... למה זה קורה אם המעיים מתפנים? מה אפשר לעשות? אני בתהליך הפחתה במינון הנורמלקס ורציתי גם לבקש את דעתך בנושא תכשירי הסיבים- בנפייבר- רצוי? חשוב? תודה רבה

21/02/2011 | 06:51 | מאת: revi

השתפר... נראה כחלק מהסתגלות. עדיין תוהה לגבי בנפייבר. תודה

אין עבודות מחקר שנעשו עם מתן בנפייבר לילדים.התכשירים מרככי הצואה שנבדקו הם נורמלקס אבילק ושמן פרפין ובינהם נורמלקס נמצא עדיף ביעילותו לרכך את היציאה ולשפר את תדירות היציאות.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער