צואה קשה לתינוקת בת שישה שבועות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

09/02/2011 | 18:51 | מאת: יונית

בתי בת שישה שבועות. החל מגיל שבועיים היציאות שלה קשות מאוד (כל יציאה כרוכה בהתאמצות מרובה, לעיתים מצליחה רק על ידי עיסוי, הצואה נראית כמו גללים של עז). מגיל שבועיים הפסקתי להניק והאכלתי אותה בסימילאק אדוונס. על מנת לנסות ולשפר את נושא היציאות ניסיתי להחליף בהדרגה את התמ"ל לאופטימיל. לאחר שלושה ימים מיום ההחלפה החלה לסבול מכאבים במהלך כל שעות היממה ולכן חזרתי להאכיל אותה בסימילאק. לאחר החסרה לסימילאק לא חל שיפור במצבה (מתפתלת מכאבים בכל שעות היממה). בעקבות התייעצות עם רופא התחלתי להאכיל אותה במטרנה. האם יתכן כי ההפתלויות והכאבים נובעים מעצירות? מתי אני אמורה להתחיל לראות את השפעת החלפת התמ"ל? מה ניתן עוד לעשות? בנוסף, המליצו לי לסחוט עגבנייה ולתת לה. האם ניתן לעשות זאת בגיל כזה? האם ממולץ? אודה על עזרתך!

10/02/2011 | 13:08 | מאת: סיוון

גם בגזרת הגזים יש שיפור.

10/02/2011 | 13:16 | מאת: יונית

יש הבדל בין אקסטרה קר למטרנה רגילה? כמה זמן צריך כדי לראות שיפור? תודה!

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער