עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

07/02/2011 | 19:27 | מאת: לנה

התינוק שלי בן שלושה חודשים,עברנו בהדרה מהנקה למטרנה עקב חוסר בחלב,ממטרנה נהיו לו עצירויות והוא לא יכל לעשות את צרכיו,בטיפת חלב המליצו לנו לעבור לאופטימיל,עברנו בהדרגה,בימים הראשונים הוא הצליח לעשות לבד בלי עזרה אבל עכשיו העצירות חזרה אליו,הוא לא מצליח לעשות לבד בלי שנעזור לו עם רגליים או עם עיסוי עדין בפי טבעת. הוא כל היום מתאצץ אך לא מצליח ולקראת הערב הוא אפילו לא מצליח לאכול כי איןלו מקום כבר. האם יש פתרון כלשהו שהוא יוכל לעשות את צרכיו לבד? בתודה מראש

07/02/2011 | 19:31 | מאת: לנה

והצואה שלו במקרם ממש כמו ג'לי קשה כזה,ובצבע ירוק כהה ולאחריו צבע רגיל.

08/02/2011 | 12:15 | מאת: מירי

אצלנו היא חוללה פלאים...

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער