נורמאלאקס מזה שנה וחצי...

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

21/05/2010 | 23:21 | מאת: אודליה כהן

שלום ד"ר צנגן, ביתי בת 5.5 ואובחנה כמתאפקת לצואה, וגם לשתן. עברנו הדרכות הורים אצל 2 פסיכולוגים,איבחונים לילדה וטיפול ריגשי בעזרת בע",אך הבעיה ממשיכה..הילדה לא אוהבת ללכת לשירותים,מעדיפה להתאפק,ומזה כמעט שנתיים מקבלת נורמאלאקס, ואנו דואגים.מה הלאה?מה עוד ניתן לעשות שלא עשינו? כמובן שגסטרו. ילדים בדק אותה והכל תקין והרקע כנראה ריגשי-הרצון לשליטה... היש לך עצה עבורינו? תודה מאמא מותשת...

ראשית אני רוצה להרגיע אותך שאין תופעות לואי בשימוש ממושך בנורמלקס ואפשר להמשיך בטיפול גם מספר שנים.חשוב שתקבל את מינון מתאים ושתהיה יציאה רכה כל יום. הבעיה שאת מציגה אכן מורכבת רגשית והנהגותית .להצלחת טיפול דרוש שילוב של טיפול רפואי טיפול התנהגותי יחס חיובי וחם למרות הכעסים והמישקעים שהצטברו והרבה סבלנות. את מוזמנת לבוא למרפאת גסטרואנטרולוגיה ילדים בוולפסון.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער