צואה קשה בבן 3 חדשים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

12/12/2010 | 14:30 | מאת: עדית

בני בן 3 חדשים מזה כחדשיים ניזון משילוב של הנקה ואופטימיל. לפני כחודש היו כמה ימים של קושי במתן צואה שחלפו, הצואה אז היתה במרקם וצבע רגיל. היום לאחר יום ללא יציאה, ומעט חוסר שקט היתה יציאה קשה מאד בצבע ירוק ולאחריה יציאה רכה מהרגיל בצבע תקין. התינוק מרגיש טוב ומתנהג כרגיל, תיאבון אולי מעט ירוד. האם לאור העובדה שמדובר במקרה חד פעמי יש צורך לפנות כבר כעת לרופא או שניתן להמשיך ולעקוב?

13/12/2010 | 11:13 | מאת: מיקה

אנחנו עברנו לאקסטרה קר בגלל בעיות של עצירות וזה מאוד הקל על הבייבי, שווה לנסות..

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער