שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

09/12/2010 | 13:59 | מאת: סיגל

אני קוראת את השאלות והתשובות בפורום והתעוררו לי שאלות: בני בן שנתיים וחצי סובל מעצירויות. אנחנו משתמשים במשך תקופה ארוכה בנורמלקס. לצערי הוא לא שותה מספיק ולכן אני מוהלת לו כמות של 8-12 גרם אבקה בכ-40 מ"ל מים האם זה בסדר? מתי מומלץ לתת לו לשתות את זה בבוקר או בערב? אני בדרך כלל נותנת לו לשתות את זה בבוקר ומקווה שבמשך היום תהיה לו יציאה (למרות הנורמלקס אין לו יציאות סדירות כל יום לפעמים רק כ- 5 פעמים בשבוע). תודה רבה.

חשוב למהול את אבקת הנורמלקס בנפח מתאים של נוזל.8 גרם אבקה יש למהול ב120 מל של שתיה ו-12 גרם ב180 מל שתיה.שתיה יכולה להיות גם בקבוק התמ"ל כגון מטרנה או סימילק או שוקו.בנפח של 40 מל מים את יכולה להמיס רק 3 גרם נורמלקס.עדיף לתת בערב ואז צפויה יציאה בבוקר.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער