עצירות?

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

20/11/2010 | 21:20 | מאת: ליליה

שלום רב יש לי תינוק כמעט בן 3 חודשים שיונק ומקבל פעם ביום או יומיים תוספת סימילאק . לליאם יש צואה רכה אך אין לו יציאות סדירות , אם אין לו יציאה 24 שעות הוא מתחיל להקיא לבכות והבטנו תפוחה. ואז אני נאלצת לעשות לו חוקן קטן וזה קורה בערך פעמיים בשבוע . כמובן שאני עושה לו חוקן כאופציה אחרונה לאחר שניסיתי התעמלות ומד חום שזה לפעמים עוזר ולפעמים לו. האם יש המלצה נוספת? בתודה ליליה.

אם ללא יציאה כל יום יש בטן תפוחה והקאה ואת עושה חוקן קטן(מיקרולט?) פעמיים בשבוע את חייבת לפנות מיד לרופא מטפל!זה לא תקין ויתכן שיש בעיה של תפקוד המעיים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער