עצירות לתינוקת יונקת בת חודש

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

16/11/2010 | 14:47 | מאת: אתי

תינוק שלא "יצא" 24 שעות האם זה נחשב עצירות? מה עושים במקרה כזה? התינוקת יונקת והיא בת חודש בלבד תודה אתי

תינוקות יונקים יכולים לא לעשות יציאה במשך שבוע ימים ואף יותר מכך וזה בגדר הנורמה.כנראה שחלב אם נספג בצורה טובה ועם מעט שאריות.צריך לשים לב שהתינוקת מתנהגת כרגיל אוכלת ברצון לא מקיאה והבטן אינה תפוחה.אם אין יציאה מספר ימים צריך להבדק על ידי רופא ילדים למעקב בלבד ואם הכל בסדר לא צריך לעשות שום התערבות רק להמתין ליציאה ספונטנית.אם כאשר יש יציאה היא רגילה של הנקה זה סימן שהכל בסדר.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער