עצירות לתינוקת בת שנה וחודש

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

05/11/2010 | 23:25 | מאת: דקלה

שלום רב, בתי בת שנה וחודש שוקלת שמונה וחצי קילו, עושה קקי כמעט כל יום אך הבעיה היא שכל יציאה שלה זה כמו לידה. הקקי מאוד גדול וקשה כמו אבן, פי הטבעת שלה נפתח כל כך גדול שכבר יורד לה דם ואפילו לעיתים יוצא טחור קטן החוצה שאחרי זמן קצר נכנס חזרה. אני נותנת לה גרבר שזיפים כל יום לפחות אחד. נותנת לה מים משזיפים שהושרו. נותנת לה שמן פראפין והילדה עדיין סובלת. קיבלתי הפנייה מרופאת הילדים לגסטרולוג לילדים אך יש תור רק לסוף החודש ואאלץ לחכות. האם אני יכולה בינתיים לקנות להמלצת חברה שהיתה לה בעיה דומה חומר בשם פגלקס - הבנתי שיש שלוש טעמים והטעם של הבננה זה לגיל שנה אבל חסר בחברה טעם בננה, האם אני יכולה לתת טעם אחר מזה? ואם כן מה המינון שצריך לתת לה? אני ממש אובדת עצות אנא עזרו לי...

פגלקס מתאים מאד לטיפול בעצירות בכל הגילים.אפשר לתת לגם טעמים אחרים ויש גם ללא טעם.המינון 2 כפיות בחצי כוס שתיה פעם ביום.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער