שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

12/10/2010 | 21:46 | מאת: אביבית

סליחה על כל השאלות , אך נזכרתי שיש לי עוד שאלה .בעבר המלצת לי אחרי 3 ימי טיפול בנורמלקס לרדת ל6 גרם ביום , הוא מקבל נורמלקס כבר שבוע( הפסקנו בגלל שחלה , לא ידענו שמותר להמשיך, חששנו שפוגע בספיגת האנטיביוטיקה ) וצואה רכה רק עכשיו פעם ביומיים - שלושה , מתי להוריד מינון? האם זה נכון שלא פוגע בספיגת תרופות אחרות ?

אם אין שלשול אפשר להמשיך במינון הגבוה עוד שבועיים ואחר כך לרדת במינון בהדרגה עד 6 גרם ליום.אם מופיע שלשול לרדת במינון אז. נורמלקס לא פוגע בספיגת תרופות.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער