תינוקת בת ארבעה חודשים.

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

05/11/2019 | 12:52 | מאת: רונית

מאז שנולדה סובלת מאי שקט בעת האכילה. בשלושת הימים האחרונים אף מקיאה. איזו בדיקה אבחנתית עלינו לבצע? אנחנו חסרי אונים

אני מבינה שהקאה היא תופעה חדשה בימים אחרונים, יתכן שזו מחלה זיהומית ויתכן שזה קשור לאי שקט בעת אכילה, אולי החמרה של רפלוקס. הכתובת הראשונה היא תמיד רופא הילדים, אשר יבדוק את הילדה. אם יתרשם שיש צורך יפנה אתכם למיון .ואם אין בעיה דחופה תפנו ליעוץ גסטרואנטרולוג ילדים שידריך וימליץ על ברור או טיפול בהתאם למיכלול פרטים נוספים כמו המזון שאוכלת, העליה במשקל, ההתפתחות הכללית.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער